Ručni viličari paletari

Ručni paletni viličar serije BASIC je zbog svoje lagane mase odličan izbor za brzo manipuliranjem teretom. Zahvaljujući velikoj kvaliteti, serija GS Basic -izrađena iz visoko kvalitetnih materijala najsuvremenijom tehnologijom – je vrlo trajan i kvalitetan proizvod. Kombinacija laganog okvira i kotača, sa samo podmazujućim kugličnim ležajevima, omogućuje jednostavnu upotrebljivost i lakoću upravljanja. Visoka mogućnost manevriranja sa zaobljenim vilicama i radijusom okretanja od 205º. Nosivost mu je 2200 kg, a maksimalna visina podizanja tereta mu je 200mm.

MODELI: dostupni sa 2 ili 4 prednja kotačića, dužina vilica: 800 mm, 1000 mm, 1150 mm.

 

 

pramac novi

 

Ručni paletni viličar serije GS je siguran i stabilan zbog dvostrukih kotača na prednjim vilicama i jednostrukim kotačom straga, a uz to ovaj ručni paletni viličar je stabilan zbog svoje konsturkcije. Proizveden prema visokim standardima kvalitete, sve varijante iz serije GS paletara imaju čvrsto kućište i veliku otpornost na torziju, uz vrlo malu težinu samih kolica. Kombinacija laganog okvira i kotača ovog ručnog viličara, sa samo podmazujućim kugličnim ležajevima, omogućuje jednostavnu upotrebljivost i lakoću upravljanja. Maksimalna nosivost od 2500kg, naglašava snagu i svestranost ove serije ručnih paletara, a vrhunske komponente materijala i proizvodnja u Italiji omogućuje glatko rukovanje ovim viličarem. Maksimalna visina podizanja tereta mu je 200mm.

MODELI: dostupni sa 2 ili 4 prednja kotačića, dužina vilica: 800 mm,  1000 mm, 1150 mm 1220 mm, 1350 mm, 1500 mm, 1800 mm, 2000 mm, te nosivosti od 2000 kg, 2500 kg i 3000 kg

pramac hand

 

Mr. Hydro je ručni paletni viličar koji je namjenjen za upotrebu u vlažnim, hladnim i tamnim prostorima, ali također gdje se traže najhigijenskiji uvjeti rada kao što su kemijska industrija, farmaceutska industrija, prehrambena industrija i sl. Komponentne kao što su hidraulična pumpa od bronce te elektronsko poliranje protiv hrđanja čine ovaj ručni paletni viličar gotovo neuništivim.

galvanizirani viličar

back1