O nama

Poduzeće SERVIS VILIČARA E&E BUZET osnovano je 2000. godine sa izrazitom željom za uspjehom na tržištu servisiranja, održavanja, prodaje , rezervnih dijelova te najma viličara i radnih strojeva.
Glavna djelatnost poduzeća je trgovina na veliko i malo radnim strojevima, naglašeno na prodaju, servis te najam viličara i radnih strojeva, kao i prodaja rezervnih dijelova za viličare i traktore.

Brigu o vašem viličaru prepustite nama. Time smanjujete troškove održavanja i rizik zastoja u radu vaše tvrtke. Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo se potruditi da suradnja bude dugotrajna i uspješna.

Dugogodišnje iskustvo i dobro organiziran servis te naše osoblje osposobljeno za rad u radionici i na terenu, daje vam sigurnost i pouzdanost kod održavanja vašeg stroja. Iza našeg osoblja ostaje korektan i na vrijeme obavljen posao te smo upravo po tome prepoznatljivi.

Prodajemo nove viličare raznih nosivosti i izvedbi,raznih marki:

  • LINDE, TOYOTA, HELI,PRAMAC, TAILIFT…

U ponudi imamo veliki broj rabljenih viličara raznih marki:

  • LINDE, INDOS, CLARK,TOYOTA, TAILIFT, STILL, HC, HYSTER, FIAT, JUNGHEINRICH….

Imamo stalnu zalihu sitnih potrošnih rezervnih dijelova za viličare te specijalnih dijelova vezanih za viličare, trakcijske baterije, gume te sve popratne uređaje zahtjevane prema potrebama kupaca…