Ručni škarasti viličari

Škarasti ručni viličari tvrtke LIFTER PRAMAC, izvrstan alat za komisioniranje robe, u mehaničarskim radionama, te u bilo kojim vrstama poslova gdje je potreban radni stol koji je  ujedno i prenosiv. Kad se vilice ovog ručnog viličara podignu do 800 mm, stražnji podupirači ukopaju viličar, te se dobije nepomična radna površina. Nakon spuštanja vilica, teret se može prevoziti kao i svaki drugi ručni hidraulični viličar. Škarasti viličari imaju nosivost od 1000 kg.

Ovakav tip ručnog hidrauličnog viličara sa komisionom podlogom (vilice služe kao podloga) nudi se u dvije verzije; sa ručnim ili elektro pogonom.

 

  • Škarasti viličar HX10M omogućava ručno podizanje tereta do visine od 800 mm, čime se ovaj viličar pretvara u praktičnu radnu platformu prikladnu za rad. Može se također koristiti kao prigodna podloga kod proizvodne trake ili sortiranja.

 

web pramac škarasti

 

  • Škarasti viličar HX10E je opcija s elektro podizanjem. Omogućava lakšu i bržu manipulaciju teretom podizanjem tereta do visine od 800mm. Time se dobiva korisna i prilagodljiva radna platforma na način da se stražnji stabilizatori ukopaju na podlogu i sprečavaju njihanje i pokretanje viličara. Ovi viličari su odlični u radionicama. Također se može upotrijebiti u svim ostalim industrijskim pogonima koji imaju potrebu za pokretnom radnom platformom.škarasti viličar elektro

 

Ručni škarasti viličar ima stražnje stabilizatore koji se pri visini od 400 mm na više učvrste na podlogu čime se škarasti viličar pretvara u stabilnu i sigurnu radnu platformu, koja sprečava njihanje ili pokretanje u bilo kojem smjeru. Također ima i prednje stabilizatore koji poboljšavaju težište i balans ovog viličara, što olakšava rad i sa najtežim teretima.

stabilizator1 stabilizator11

 

 

 

 

 

 

 

 

back1